SUSANNE KAUFMANN

Ser concentrat nutritiv pentru netezirea tenului

30ml

570 lei
Concentratul nutritiv pentru netezirea tenului de la Susanne Kaufmann conține extracte concentrate și ultra eficiente de gălbenele, mușețel și ulei de ciulin.

Serul este special conceput pentru nevoile unui ten pretențios și care necesită mai multă atenție.

Acidul hialuronic pur vegetal și aloe vera hidratează eficient și în profunzime tenul cu predispoziție de deshidratare, oferind totodată o senzație de prospețime.

Rezultatele se simt imediat. Tenul este hrănit și se simte moale și catifelat. Sunt suficiente doar câteva picături din prețiosul concentrat pentru a oferi tenului o apariție fresh.

Concentratul nutritiv se poate aplica în completarea rutinei zilnice de îngrijire sau ca tratament intensiv pe o perioadă limitată de timp.

Mod de utilizare:
Se aplică dimineața și seara pe tenul curat, înaintea cremei de îngrijire.
Ingredientele naturale pot provoca o ușoare tulburare a serului.


Susanne Kaufmann – experienţa de spa pentru acasă. Produse profesionale realizate dupa cele mai stricte principii și standarde organice.

Susanne Kaufmann  crede în puterea plantelor și în ingredientele active naturale. Fiecare ulei și moleculă  botanică sunt utilizate în cele mai pure și mai eficiente moduri, pentru a asigura pielii cele mai bune rezultate. Ingredientele active sunt utilizate în cel mai mare dozaj posibil pentru eficacitate maximă, fiind în același timp sigure pentru piele.

Ingredientele unice pe bază de plante sunt combinate cu cele mai recente descoperiri științifice și biotehnologii de pionierat pentru a  aduce pielii beneficii eficiente și durabile. Dezvoltarea produselor este o poveste în continuă evoluție, în ritm cu progresul făcut de cercetare și știință cu privire la siguranța ingredientelor pentru uz cosmetic, o listă revizuită în mod constant pentru siguranța respectării standardelor și criteriilor Susanne Kaufmann.

Ingrediente: bisabolol, glycine, polyglyceryl-4 caprate, potassium sorbate, sodium PCA, tocopheryl acetate, inositol, glucose, parfum (fragrance), lactic acid, lecithin, aloe barbadensis (aloe vera) extract/powder, magnesium ascorbyl phosphate, acqua (water), carbomer, fructose, cholesterol, urea, maltodextrin, calendula officinalis (marigold) flower extract/oil, glycerin, niacinamide, carthamus tinctorius (safflower) oil, sodium lactate, pentylene glycol, sodium benzoate, sodium hydroxide