SUSANNE KAUFMANN

NUTRIENT Serum

30ml

570 lei

Susanne Kaufmann – noul lux.
Următoarea generație de produse de îngrijire a pielii de la Susanne Kaufmann. Produsele, care se bucură de ambalaje noi (realizate din materiale atent reciclate și complet reciclabile), fac parte din angajamentul permanent al brandului de a proteja planeta pentru generațiile viitoare. Simplu, minimalist și cochet. Acesta este noul lux. Pentru creșterea performanței, Susanne Kaufmann a intervenit minor în unele formule prin adăugarea unor ingrediente noi din regiunea alpină. Produsele oferă în continuare aceleași beneficii pe care le cunoașteți și iubiți.

Nutrient Serum s-a numit în trecut Ser concentrat nutritiv pentru netezirea tenului.

Formula serului facial conține un mix de extracte botanice menite sa hidrateze și hrănească tenul în profunzime.

Valorificând puterea bogată în nutrienți a plantelor, serul conține o combinație între gălbenele, urechelniță (Sempervivum tectorum), cunoscute pentru proprietățile lor liniștitoare și vindecătoare, extract de rodie pentru fermitate și acid hialuronic pentru hidratare. La aplicare, pielea se simte hrănită, catifelată și excepțional de moale la atingere.

Potrivit pentru tenul deshidratat, stresat, care simte nevoia de energizare. Sunt suficiente doar câteva picături din prețiosul concentrat, acesta va avea un impact imediat asupra texturii și tonusului tenului.

Oferă:

  • un boost de hidratare
  • stimularea regenerării pielii și a producției de colagen
  • efecte antioxidante

Pentru:

Orice tip de ten (normal, mixt, uscat, matur, sensibil, gras) care se confruntă cu lipsa de strălucire, linii fine și riduri, deshidratare, aspect tern.

Mod de folosire:

Se pun două picături în palme și se aplică dimineața și seara pe tenul curat, înaintea cremei de îngrijire.

Sticluța se agită înainte de folosire.

Ingredientele naturale pot provoca o ușoare tulburare a serului.

Pont:

Pentru un tratament de revigorare al tenului pe parcursul nopții, aplicați MOISTURISING Mask Susanne Kaufmann după folosirea serului. Rezultatul – o piele mai strălucitoare, radioasă și revigorată.

Ingrediente principale:

Urechelnița (Sempervivum tectorum) este considerată alternativa locală la aloe vera. Extractul asigură o hidratare de durată și are efecte răcoritoare, antiinflamatoare și de vindecare.

Acidul hialuronic hidratează eficient, previne deshidratarea tenului și îmbunătățește elasticitatea naturală și fermitatea pielii.

Extractul de gălbenele stimulează regenerarea celulară, întărește țesutul și susține procesele naturale de vindecare ale pielii.

Extractul din floare de rodie stimulează producția de colagen și totodată inhibă degradarea acestuia. Contribuie la regenerarea celulară și se consideră că protejează și împotriva razelor UV.


Susanne Kaufmann – experienţa de spa pentru acasă. Produse profesionale realizate dupa cele mai stricte principii și standarde organice.

Susanne Kaufmann  crede în puterea plantelor și în ingredientele active naturale. Fiecare ulei și moleculă  botanică sunt utilizate în cele mai pure și mai eficiente moduri, pentru a asigura pielii cele mai bune rezultate. Ingredientele active sunt utilizate în cel mai mare dozaj posibil pentru eficacitate maximă, fiind în același timp sigure pentru piele.

Ingredientele unice pe bază de plante sunt combinate cu cele mai recente descoperiri științifice și biotehnologii de pionierat pentru a  aduce pielii beneficii eficiente și durabile. Dezvoltarea produselor este o poveste în continuă evoluție, în ritm cu progresul făcut de cercetare și știință cu privire la siguranța ingredientelor pentru uz cosmetic, o listă revizuită în mod constant pentru siguranța respectării standardelor și criteriilor Susanne Kaufmann.

Pentru Susanne Kaufmann, sustenabilitatea a reprezentat una dintre bazele brandului încă de la crearea acestuia în 2003 și de atunci a rămas un angajament continuu. Susanne Kaufmann a studiat cele mai recente evoluții în materie de ambalare responsabilă a produselor, cu focus pe minimizarea amprentei de carbon. Ne prezintă acum cu încântare noile ambalaje care, din același motiv legat de sustenabilitate, se va face treptat. Iar noi vă invităm să redescoperiți produsele pe care le cunoașteți și îndrăgiți.

În cadrul procesului de rebranding, o parte din produse vor purta denumiri noi.


Ingrediente: aqua (water), glycerin, pentylene glycol, polyglyceryl-4 caprate, calendula officinalis flower water, saccharide isomerate, alcohol, lecithin, galactoarabinan, sodium hyaluronate, bisabolol, punica granatum flower extract, sempervivum tectorum extract, calendula officinalis flower extract, tocopherol, maltodextrin, sodium levulinate, sodium anisate, cellulose gum, algin, citric acid, potassium phosphate, sodium ascorbyl phosphate, potassium sorbate, sodium benzoate, sodium citrate, parfum.