MÁDARA

SOS+ SENSITIVE Cremă hidratantă

50ml

198 lei

Cremă hidratantă lejeră, certificată organic, care calmează pielea sensibilă, predispusă la roșeață și care se irită ușor.

Cu extract de alge roșii și acid hialuronic, formula fără parfum calmează, liniștește și hidratează profund pielea, asigurând în același timp un confort de durată. Moleculele de alge obținute biotehnologic lucrează pentru a echilibra microbiomul pielii și pentru a consolida protecția naturală a acesteia împotriva factorilor de stres externi. Reduce disconfortul, aspectul de roșeață și senzația de tensiune în piele.

Eficacitate dovedită dermatologic* – 90% dintre voluntari confirmă că are efect calmant asupra înroșirii pielii și 93% spun că pielea este relaxată după 4 săptămâni de utilizare. Potrivit pentru toate tipurile de piele, în special pentru tenul sensibil, predispus la roșeață și reactiv.

Această cremă hidratantă a fost dezvoltată în colaborare cu Finnish Allergy, Skin and Asthma Federation.

Mod de utilizare:
Aplicați zilnic pe pielea curată. Utilizați în combinație cu MÁDARA SOS+ SENSITIVE Cremă de noapte de la MÁDARA pentru cele mai bune rezultate.


Despre SOS+ SENSITIVE

Sensibilitatea tenului este o preocupare globală. Se manifestă  sub forma unei reactivități crescute a pielii, senzație de înroșire, arsuri și furnicături. Persoanele cu piele sensibilă au nevoie de produse de îngrijire formulate cu atenție, care să limiteze în mod eficient disconfortul, fără a conține componente cu potențial iritant. Gamei SOS, best-seller de la MADARA, i se alătură SOS+ SENSITIVE Cremă hidratantă și Cremă de noapte – ambele certificate organic, cu efect calmant al semnelor de sensibilitate și rozaceei. Formulele lor fără parfum și fără coloranți reduc riscul de iritație, făcându-le astfel potrivite pentru persoanele cu piele reactivă.

Potrivite pentru:

- Persoane cu sensibilitate persistentă a tenului și/sau predispus la rozacee
- Persoane cu ten normal, cu sensibilitate ocazională cauzată de factori de mediu
- Persoane care preferă produse minimaliste de îngrijire a tenului – fără parfum și/sau coloranți

SOS+

1. Certificat COSMOS Organic
2. Potrivit pentru tenul sensibil, predispus la înroșire
3. Eficacitate calmantă dovedită dermatologic: natural și funcționează!
4. Fără parfum
5. Fără coloranți
6. Vegan, cruelty-free

Rezultat testare dermatologică SOS+ Cremă hidratantă*

90% dintre utilizatori spun că li s-a diminuat roșeața pielii
80% dintre utilizatori au declarat o diminuare a senzației de arsură și înroșire a pielii
93% dintre utilizatori spun că au avut o senzație de calmare a tenului
63% dintre utilizatori afirmă că ridurile sunt mai puțin vizibile

*Testate dermatologic: 30 de voluntari cu ten sensibil, 4 săptămâni de utilizareIngrediente: Aloe Barbadensis (Aloe) Leaf Juice*; Glycerin; Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil*; Pentylene Glycol; Polyglyceryl-3 Stearate; Cetearyl Alcohol; Sodium Pca; Coco- Caprylate; Isoamyl Laurate; Caprylic/Capric Triglyceride; Aqua; Hydrolyzed Rhodophyceae Extract; Octyldodecanol; Xanthan Gum; Cellulose; Irvingia Gabonensis Kernel Butter; Potassium Hydroxide; Sodium Hyaluronate; Hydrogenated Coco-Glycerides; Tocopherol; Ascorbyl Palmitate; Sodium Phytate; Hydrolyzed Hyaluronic Acid. *ingrediente din agricultura biologica