MÁDARA

THE CONCEALER 30 WARM LATTE anticearcăn

4ml

119 lei

Un concealer cum nu a mai fost altul.

Acest concealer certificat natural maschează cearcănele întunecate, micile imperfecțiuni, coșurile sau roșeața pielii rămânând, totodată, perfect invizibil. Un anticearcăn pentru uniformizare definită de luminozitate.

Aspectul final delicat și confortul de lungă durată care îl caracterizează se datorează acidului hialuronic hidratant și mineralelor performante în reconturarea tonului pielii.

  • Ingredientele fundamentale ale compoziției sunt untul de shea și aloe vera, remarcabile datorită capacităților înalte de îngrijire a pielii.
  • Cu un plus de acid hialuronic de mase moleculare diferite, pentru acțiunea de sporire a fermității și cea de atingere a unei senzații de netezime și catifelare.
  • Boost conferit de extractele antioxidante din afine și rădăcină de bujor.
  • Varietate de nuanțe obținută prin amestecarea de oxizi de fier și mică.

Mod de utilizare:

Se folosește pentru a ascunde imperfecțiunile pielii și pentru a echilibra luminozitatea pielii din jurul ochilor.

Se aplică folosind o perie pentru machiaj și se folosesc, apoi, buricele degetelor pentru a asigura integrarea firească a acestuia în restul machiajului. Se aplică după folosirea fondului de ten.

Ponturi:

Aplicarea pe pleoapa inferioară este ideală în forma unui triunghi definit de colțurile ochiului și fiecare dintre nări. Concealer-ul nu se aplică exclusiv pe cearcăne, se depășește limita acestora, iluminând întreaga zonă de sub fiecare dintre ochi. În caz contrar, mai ales dacă limitele concealer-ului nu sunt cu atenție estompate către restul tenului, efectul va fi unul nedorit – acela de a atrage atenția asupra a ceea ce se dorește să fie atenuat.

Poate fi utilizat pentru a estompa optic cutele nărilor prin aplicarea concealer-ului ca iluminator al umbrei pe care acestea o creează.

Potrivit pentru a fi folosit drept instrument de conturare a trăsăturilor. Conlucrarea dintre un concealer cu o nuanță mai deschisă și unul cu o nuanță mai închisă decât cea proprie tenului poate atinge acest scop.

Pentru o întinerire mai pronunțată a aspectului tenului se poate aplica atât în colțul interior al ochiului, cât și sub cel exterior. Efectul optic va fi unul de lifting asupra întregii zone perioculare.

Pentru a masca un coș, se aplică concealer-ul direct pe acesta și se definitivează aspectul dorit prin tamponări delicate cu vârful degetului.


MÁDARA ORGANIC MAKEUP – CALITATE EXCEPȚIONALĂ FĂRĂ COMPROMISURI

Produse de makeup care oferă libertate de expresie păstrând conștiința curată.

  • PERFORMANȚĂ REMARCABILĂ
  • EXPERTIZĂ ÎN SFERA ÎNGRIJIRII PIELII
  • CERTIFICARE ECOCERT/COSMOS
  • VEGAN
  • AMBALAJE RECICLABILE
  • CONCEPUT ȘI REALIZAT ÎN FACILITĂȚILE DE PRODUCȚIE MÁDARA

NUANȚELE PERSONALITĂȚII

TOATE FORMULELE SUNT 100% VEGANE, CRUELTY-FREE ȘI CERTIFICATE ECOCERT/COSMOS.

Pentru MÁDARA, senzația pe piele a fost la fel de importantă cu aspectul. De aceea, makeup-ul dovedește o relație de sinergie cu tenul. Iar asta înseamnă inclusiv că formulele produselor au luat în considerare prezența a ingrediente orientate și dedicate exclusiv confortului pielii.


Ingrediente: ALOE BARBADENSIS (ALOE) LEAF JUICE*; DICAPRYLYL CARBONATE; BUTYLENE GLYCOL; BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) BUTTER*; POLYGLYCERYL-3 POLYRICINOLEATE; DODECANE; ORYZA SATIVA (RICE) POWDER; ORYZA SATIVA (RICE) BRAN OIL; VEGETABLE OIL; HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED WAX; ORYZA SATIVA (RICE) BRAN WAX; RHUS SUCCEDANEA FRUIT WAX; POLYGLYCERYL-3 DIISOSTEARATE; GLYCERIN**; SODIUM PCA; SODIUM CHLORIDE; XANTHAN GUM; SODIUM DEHYDROACETATE; LACTIC ACID; GLYCOLIPIDS; HYDROLYZED HYALURONIC ACID; SODIUM HYALURONATE; ASCORBYL PALMITATE; TOCOPHEROL; ALUMINUM HYDROXIDE; PAEONIA LACTIFLORA (PEONY) ROOT EXTRACT; VACCINIUM MYRTILLUS (BLUEBERRY) FRUIT EXTRACT*; CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE) ***; MICA (CI 77019)***; CI 77491 (IRON OXIDES)***; CI 77492 (IRON OXIDES)***; CI 77499 (IRON OXIDES)***; CI 77288 (CHROMIUM OXIDE GREENS)***; TIN OXIDE***. *ingrediente din agricultura biologica, **realizat cu ingrediente organice, ***pigmenti minerali puri