Weleda

Ulei de masaj relaxant cu lavandă

100ml

75 lei

Ulei de corp pentru o relaxare totală – pentru piele normală sau uscată.

Un dar natural cu lavandă – ulei pentru aromoterapie cu beneficii holistice pentru piele, simțuri și spirit, cu aroma clasică a calmului și a păcii.

Dacă te afli în căutarea unui dar cu lavandă, pentru tine sau persoane care iubesc natura, atunci uleiul relaxant de lavandă conține, cu siguranță, tot ce îți dorești.

Cu o mireasmă ce alungă imediat stresul și creează o atmosferă de pace și de bunăstare, lavanda e infuzată aici într-un amestec ușor, aerat de uleiuri organice de migdale dulci și de susan, pentru o absorbție rapidă. Perfect după o zi stresantă, contribuie la un somn odihnitor și asigură recuperarea după zile provocatoare. Masează, respiră adânc și relaxează-te.

Beneficii:

Liniștitor, relaxant, echilibrant. Îmbunătățește hidratarea pielii și reduce calozitățile.

Produs testat dermatologic. Fără conservanți, parfumuri sau coloranți sintetici și fără materii prime provenite din uleiuri minerale.

Piele cu 29% mai netedă, conform testelor după 28 de zile de utilizare.

Mod de utilizare:

Se aplică câțiva stropi și se masează pe pielea curată, ușor umedă, după baie sau duș. Pentru beneficii suplimentare, înmoaie-te în Laptele de baie relaxant cu lavandă de la Weleda sau curăță pielea cu Săpunul cu lavandă sau cu Loțiunea de duș cu lavandă.

Weleda. În armonie cu omul şi natura.


Ingrediente: Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Sesamum Indicum (Sesame) Seed Oil, Lavandula Angustifolia (Lavender) Oil, Fragrance (Parfum)*, Limonene*, Linalool*, Geraniol*, Coumarin*. * din uleiuri esentiale naturale

Ingrediente principale: lavanda, migdale dulci, susan