WELEDA

Ulei de masaj relaxant cu lavandă

100ml

80 lei 56 lei

Ulei de corp pentru o relaxare totală – pentru piele normală sau uscată.

Un dar natural cu lavandă – ulei pentru aromoterapie cu beneficii holistice pentru piele, simțuri și spirit, cu aroma clasică a calmului și a păcii.

Dacă te afli în căutarea unui dar cu lavandă, pentru tine sau persoane care iubesc natura, atunci uleiul relaxant de lavandă conține, cu siguranță, tot ce îți dorești.

Cu o mireasmă ce alungă imediat stresul și creează o atmosferă de pace și de bunăstare, lavanda e infuzată aici într-un amestec ușor, aerat de uleiuri organice de migdale dulci și de susan, pentru o absorbție rapidă. Perfect după o zi stresantă, contribuie la un somn odihnitor și asigură recuperarea după zile provocatoare. Masează, respiră adânc și relaxează-te.

Beneficii:

Liniștitor, relaxant, echilibrant. Îmbunătățește hidratarea pielii și reduce calozitățile.

Produs testat dermatologic. Fără conservanți, parfumuri sau coloranți sintetici și fără materii prime provenite din uleiuri minerale.

Piele cu 29% mai netedă, conform testelor după 28 de zile de utilizare.

Mod de utilizare:

Se aplică câțiva stropi și se masează pe pielea curată, ușor umedă, după baie sau duș.


Weleda. În armonie cu omul şi natura.


Ingrediente: Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Sesamum Indicum (Sesame) Seed Oil, Lavandula Angustifolia (Lavender) Oil, Fragrance (Parfum)*, Limonene*, Linalool*, Geraniol*, Coumarin*. * din uleiuri esentiale naturale

Ingrediente principale: lavanda, migdale dulci, susan