PULPE DE VIE

Pastă de dinți mentolată cu extract din struguri organici – FRESH KISS

75ml

32 lei

Fresh Kiss este o pastă de dinți certificată organic cu efect protector și formulă axată pe extractul de struguri bio.

Dinții sunt curățați cu delicatețe fiind, totodată, protejați în fața formării cariilor, tartrului și plăci dentare. Pe scurt, o cavitate bucală sănătoasă.

  • Strugurii organici întăresc dinții și previn apariția cariilor, acționând ca un agent antibacterian natural.
  • Un strop de citrat de zinc stopează acumularea tartrului și protejează gingiile.
  • Menta naturală potențată de un plus de mentol rezultă în acea respirație proaspătă care deschide o serie întreagă de posibilități (romantice) :)

Mod de utilizare:

O cantitate de pastă de mărimea unei alune este suficientă pentru periaj. Dinții se curăță cu mișcări precise și viguroase vreme de cel puțin 3 minute.

Nu conține: sulfați, dioxid de titaniu, triclosan, fluorină, aluminiu, PEG, parabeni sau propilen-glicol.

99,5% dintre ingrediente sunt naturale, certificate ca atare de către Cosmebio și, chiar în formula substituirii ingredientelor dăunătoare cu substanțe active naturale, dinții își păstrează sănătatea și aspectul imaculat.

Produs folosind fructe considerate necorespunzătore din punct de vedere estetic pentru consumul alimentar, într-un efort de limitare a risipei.

99,5% ingrediente de origine naturală

100% Made in France

Ingrediente: Hydrogenated starch hydrolisate, Hydrated Silica, Glycerin, Citrus Lemon, Aroma (natural mint), Sodium cocoamphoacetate, Xanthan Gum, Levulinic Acid, Menthyl Lactate, Menthol, Sodium Chloride, Sodium Hydroxide, Aloe Vera, Raphanus Sativus Root, Citric Acid

Ingrediente principale: struguri, menta