SUSANNE KAUFMANN

EYE RESCUE SERUM – ser revitalizant pentru ochi

10ml

460 lei

Susanne Kaufmann – noul lux.
Următoarea generație de produse de îngrijire a pielii de la Susanne Kaufmann. Produsele, care se bucură de ambalaje noi (realizate din materiale atent reciclate și complet reciclabile), fac parte din angajamentul permanent al brandului de a proteja planeta pentru generațiile viitoare. Simplu, minimalist și cochet. Acesta este noul lux. Pentru creșterea performanței, Susanne Kaufmann a intervenit minor în unele formule prin adăugarea unor ingrediente noi din regiunea alpină. Produsele oferă în continuare aceleași beneficii pe care le cunoașteți și iubiți.

Acest produs s-a numit în trecut Linia A Eye Rescue Stick.

Un ser revigorant și răcoritor pentru ochi, creat pentru a hidrata și a reenergiza pielea cu aspect obosit, pentru a netezi liniile fine și a oferi un look vizibil mai fresh zonei din jurul ochilor. 

Serul este infuzat cu extracte antioxidante din arborele de baobab,  rădăcina de cicoare, flori de păducel și cafeină. Cu rol anti-inflamator și de estompare a cearcănelor, aceste ingrediente netezesc pielea, atenuând liniile fine și ridurile. În plus acidul hialuronic contribuie la hidratarea pielii uscate. După aplicare, zona ochilor pare vizibil mai strălucitoare și mai netedă. Serul este perfect pentru pielea obosită și devitalizată.

Stick-ul roll-on se aplică rapid și ușor. Masează zona delicată din jurul ochilor, oferind pielii doza necesară de antioxidanți care vor acționa împotriva stresului provocat razele UV și de lumina albastră emisă de ecranele digitale.

Se poate folosi în rutina de dimineață, înaintea cremei de ochi. Este ideal și pentru un refresh aplicat pe parcursul zilei.

Oferă:

  • un boost de prospețime și hidratare
  • reduce cearcănele și senzația de ochi umflați
  • diminuează ridurile

Pentru:

Orice tip de ten (normal, mixt, uscat, matur, sensibil, gras) care se confruntă cu lipsa de fermitate, linii fine și riduri, deshidratare, cearcăne, semne de îmbătrânire, aspect tern.

Mod de folosire:

Agitați sticluța înainte de folosire.

Serul răcoritor se aplică cu ajutorul biluței metalice care se rulează ușor, pornind din colțul exterior spre cel interior al pielii de sub ochi. Se continuă cu zona pleoapei unde se începe de această dată din colțul interior spre exterior. Prin această tehnică se stimulează circulația sangvină și se elimină din retenția de fluide.

Surplusul serului se tamponează ușor cu vârful degetelor până la absorbție.

Ținut în frigider oferă o extra senzație de răcorire. 

Ingrediente cheie:

Extractul de baobab netezește pielea, o hidratează și energizează, lasă pielea moale și fină.

Cafeina – efect de drenaj, stimulează circulația sangvină, reduce tumefierea.

Rădăcina de cicoare – un ingredient puternic anti-aging. Are efecte antiinflamatoare și calmante, redă strălucire pielii obosite, cu aspect tern.

Floarea de păducel conține bioflavonoizi cu efect antiinflamator. S-a dovedit că acest extract întărește microbiomul pielii și mecanismele sale naturale de apărare.

Acidul hialuronic oferă o hidratare eficientă, previne pierderea acesteia și contribuie la elasticitatea epidermei.


Susanne Kaufmann – experienţa de spa pentru acasă.
Produse profesionale realizate dupa cele mai stricte principii și standarde organice.

Susanne Kaufmann  crede în puterea plantelor și în ingredientele active naturale. Fiecare ulei și moleculă  botanică sunt utilizate în cele mai pure și mai eficiente moduri, pentru a asigura pielii cele mai bune rezultate. Ingredientele active sunt utilizate în cel mai mare dozaj posibil pentru eficacitate maximă, fiind în același timp sigure pentru piele.

Ingredientele unice pe bază de plante sunt combinate cu cele mai recente descoperiri științifice și biotehnologii de pionierat pentru a  aduce pielii beneficii eficiente și durabile. Dezvoltarea produselor este o poveste în continuă evoluție, în ritm cu progresul făcut de cercetare și știință cu privire la siguranța ingredientelor pentru uz cosmetic, o listă revizuită în mod constant pentru siguranța respectării standardelor și criteriilor Susanne Kaufmann.

Pentru Susanne Kaufmann, sustenabilitatea a reprezentat una dintre bazele brandului încă de la crearea acestuia în 2003 și de atunci a rămas un angajament continuu. Susanne Kaufmann a studiat cele mai recente evoluții în materie de ambalare responsabilă a produselor, cu focus pe minimizarea amprentei de carbon. Ne prezintă acum cu încântare noile ambalaje care, din același motiv legat de sustenabilitate, se va face treptat. Iar noi vă invităm să redescoperiți produsele pe care le cunoașteți și îndrăgiți.

În cadrul procesului de rebranding, o parte din produse vor purta denumiri noi.


Ingrediente: aqua purificata (water) cichorium intybus (chicory) root oligosaccharides pentylene glycol nat. glycerin propanediol adansonia digitata pulp extract caffeine arginine caesalpinia spinosa gum magnolia officinalis bark extract crataegus monogyna flower extract jasminum sambac (jasmine) flower extract ubiquinone sodium hyaluronate cardiospermum halicacabum extract polyglyceryl-4 caprate hydroxyethylcellulose alcohol plant lecithin menthyl ethylamido oxalate naturally derivated from menthol calcium gluconate tocopherol xanthan gum potassium sorbate gluconolactone citric acid sodium benzoate limonene* linalool* parfum (fragrance from natural scents)