OZN VEGAN NAILPOLISH

Dizolvant pentru lacul de unghii - AMMY

100ml

90 lei 72 lei

SUPER COOL & SUPER ORGANIC!

Dizolvantul OZN pentru ojă în sticlă de 100 ml conține esteri dibazici.

Acest solvent este incolor și limpede, are un miros extrem de delicat și este compatibil cu principiile ecologice. Substanța ia naștere în urma reacției dintre acid și alcool prin eliminarea apei și nu necesită etichetarea drept substanță periculoasă.

Pro-vitamina E și gelul de aloe vera hidratează și hrănesc unghia. VEGAN & MADE IN GERMANY. CRUELTY FREE, fără testare pe animale!

Alte ingrediente:

  • acetat de alfa-tocoferol (vitamina E) – un lichid uleios, ne-solubil în apă și inodor. Această pro-vitamina E sintetică este utilizată nu numai drept aditiv cosmetic, ci și în fabricarea medicamentelor.
  • D-pantenol – un compus utilizat inclusiv ca ingredient activ în tratamentele afecțiunilor dermatologice și ale membranelor mucoase, plus în îngrijirea activă a pielii.
  • aloe vera gel – extras din țesutul cu retenție de apă al frunzelor de aloe vera. Anti-inflamator, cicatrizant și hidratant.
  • glicerină – un alcool zaharat. Datorită capacității sale de a stimula reținerea apei, este utilizat în cosmetică ca agent pro-hidratare.

Mod de utilizare:

Se aplică puțin dizolvant pe unghii (cu ajutorul unei dischete de bumbac) și se lasă să acționeze câteva secunde – pas necesar pentru înmuierea lacului de unghii. Apoi se îndepărtează oja ca în mod obișnuit.

Cum dizolvantul natural de ojă nu conține solvenți agresivi, îndepărtarea lacului de unghii poate dura un pic mai mult comparativ cu produsele convenționale. Cu toate acestea, dizolvantul OZN curăță oja în mod temeinic, iar unghiile sunt totodată minunat îngrijite.

DESPRE OZN VEGAN

OZN – oje vegane naturale, cu acoperire intensă și o paletă variată de culori. 90% din ingredientele folosite sunt derivate din materii prime organice, sustenabile, cum ar fi lemnul, cartofii, sfecla roșie, spelta, trestia de zahăr, manioca sau porumbul. Pentru o îngrijire perfectă, au fost adăugate vitaminele A, C, E și Pro B5.

Lista sa de ingrediente este 22- FREE, fără substanțe care ar putea dăuna sănătății, cum ar fi formaldehida, DBP-dibutil ftalat, xilen, camfor, uleiuri minerale, siliconi, acetonă, toluen, parfum sintetic sau microplastic. Toate produsele OZN sunt 100% vegane.

Ojele OZN poartă numele celor mai bune prietene, pe cel al reperelor de stil, al femeii artist emblematice, pe cel al femeii văzute pe stradă și al cărei look a constituit o sursă de inspirație pentru echipa brandului. Ojele OZN au un caracter personal, similar profilului femeilor care le împrumută numele și celui aparținând celor care le poartă. 

Caracteristici

  • vegan & cruelty free
  • rezistență excelentă
  • acoperire perfectă
  • finish plin de strălucire
  • uscare rapidă

Povestea numelui OZN

OZN vine de la ceea ce știm noi că reprezintă abrevierea în limba română, respectiv "obiecte zburătoare neidentificate" :-)

Nina Skarabella, fondatoarea companiei și de meserie și designer grafic, povestește cum a ajuns la OZN:

,,Am căutat un nume scurt, de impact și edgy care să ne satisfacă totodată și pentru design-ul de logo. OZN s-a dovedit a fi pur și simplu combinația perfectă de litere, armonioasă pentru ochi și cu sonoritatea pe care ne-o doream. OZN în sine nu are vreo semnificație mai adâncă, în limba română este prescurtarea de la “obiecte zburătoare neidentificate”. Dar cumva ni s-a potrivit, pentru că atunci când pui bazele unei companii noi, este într-un fel ca un zbor înspre necunoscut''.

MADE WITH LOVE IN GERMANY & CRUELTY FREE!

Notă:
A nu se lăsa la îndemâna copiilor. În cazul contactului cu ochii, clătiți bine cu multă apă și apelați la medic sau farmacist. A nu se folosi în cazul pielii inflamate sau care prezintă răni. În cazul reacțiilor alergice intervenite în urma contactului cu pielea, apelați la sfatul medicului sau farmacistului.


Ingrediente: DPE 2, E Acetat Vitamin, D-Phantenol / 50P, Aloe-Vera Gel, Gel Potassium, Sodium Benzoate, Water, Glycerin

Ingrediente principale: vegan