Pentru un aspect demn de #WokeUpLikeThis în fiecare zi!

  • Pentru un aspect demn de #WokeUpLikeThis în fiecare zi!

Pentru o piele cât mai sănătoasă și mai frumoasă au naturel – fără machiaj – pentru un aspect demn de #WokeUpLikeThis în fiecare zi, evident că este nevoie de un stil de viață sănătos și frumos.

Și evident că este nevoie ca prioritățile noastre cosmetice să fie axate pe frumusețe prin sănătate, pe prevenție și imunitate și pe o rutină clară și de neperturbat.

Poate că sună dictatorial, dar economia de timp și bani pe care ne-o permite, comparativ cu situația în care ne retușăm look-ul exclusiv prin make up, MERITĂ. Nu mai vorbim despre timpul pe care ni-l câștigă în ansamblul mai amplu al vieții. E destul de bine să trăiești 99 de ani fericiți cu minimum 20 de ani petrecuți cu un ten de 20 de ani și minimum 20 cu un ten de 30 de ani, nu-i așa? ;)

Dar ce principii să ne ghideze pe această "cale a tenului cel sublim"?

1. Trebuie să ne curățăm tenul. Sau, mai explicit spus, să îl ținem curat, liber de impuritățile adunate peste zi. Apa micelară este o soluție excelentă. Cu atât mai mult cu cât are și un conținut de acid hialuronic (dar ajungem imediat și acolo). Măștile purificatoare sau peeling-urile aplicate săptămânal își joacă și ele rolul lor esențial.

2. Trebuie să ne hidratăm și hrănim tenul. Dimineață și seară, acordând atenția meritată zonei ochilor și pe cea meritată și întotdeauna neglijată zonei gâtului și decolteului. Dacă cremele noastre au și ingrediente anti-aging efectul este cu atât mai reușit. Gama Madara Smart Antioxidants ne poate fi un aliat de nădejde.

3. Odată tenul hidratat – cu toner și cremă și cu cât mai multe dintre produsele folosite cu acid hialuronic inclus – și ne pregătim să ieșim afară, să îl expunem, trebuie să îi asigurăm acestuia o peliculă protectoare. Una care ține tot ce i-am oferit acestuia la interior și ceea ce ne dorim la exterior (poluare, particule de praf și așa mai departe), la exterior. Un strat de cremă întotdeauna de zi (are filtre care lipsesc unei formule de cremă de noapte) este un minim necesar.

4. În mod esențial, tenul trebuie protejat și cu o cremă de soare, chiar și – mai ales – în viața noastră urbană de zi cu zi. Madara City CC SPF15 cu filtre anti-poluare este, poate, cea mai complexă și completă soluție.

În momentul acesta, esențialul a fost implementat. Dacă simțim și nedorim să facem mai mult pentru tenul nostru, putem aprofunda.

Și putem crea o frumoasă relație de prietenie între pielea noastră și vitalul acid hialuronic. Pad-urile pentru ochi Annemarie Börlind, beauty shot-ul aceluiași brand sau gelul Pulpe de Vie Yol'Eau ne stau alături.

Mai putem susține și microbiomul tenului. Este o chestiune de imunitate, desigur. Mai multe detalii și soluția ideală ne vin din partea celor două produse Madara Infinity.

Mai putem și să ne îngrijim de nevoile specifice tenului nostru în cazul în care acesta manifestă anumite probleme. Pentru sensibilitate gama Weleda cu migdale și Mossa Derma+ ne pot veni în întâmpinare. Iar pentru cuperoză există soluții din partea Susanne Kaufmann și NN Cosmetics.

Dacă dermatologul ne sugerează o rutină deosebită de curățare putem testa calitățile buretelui facial silk sau peeling pad-ului de la Förster's Natural Products.

Iar dacă ne încântă ideea – și odată încercat e aproape sigur că o va face – putem valorifica beneficiile masajelor faciale.


Related Products