Nu rata nicio ocazie pentru a te relaxa, încearcă HOME SPA!

  • Nu rata nicio ocazie pentru a te relaxa, încearcă HOME SPA!


Zilele și chiar și nopțile ne sunt cu mult prea încărcate – minte și trup sunt angrenate într-un efort susținut de menținere la suprafața apelor învolburate ale simplei vieți cotidiene.

Așadar, din moment ce, într-un oraș hiperactiv, sufletul abia ne mai respiră, de ce să nu căutăm fiecare parc pentru a ne limpezi simțurile și de ce să nu ne facem din pat hamac la umbra unui palmier și din baie spa?!

Chiar așa, de ce să nu ne facem rai din fiecare zilnică vizită la duș sau baie în cadă? De ce nu, când poate fi atât de simplu?!

Putem atât începe cât și finaliza prin a schimba optica asupra esențialelor din baie.

Săpunul de ce să nu fie un cremos și dulce parfumat Fruity Moment (da, chiar așa se cheamă!) sau un satinat și rafinat Infusion Blanc sau un amețitor de aromoterapeutic săpun de Marsilia cu verbină sau Organic Sugar Soap cu lemongrass și lime? Poate numai pentru a fi un gel de duș perlat cu efect de catifelare cu extracte din piersică! ;)

Iar șamponul și balsamul de ce să nu umple încăperea cu o aromă îmbietoare, după cum o pot face, cu prisosință, variantele Überwood, Mossa sau Less is More?


Și în apa din cadă de ce să nu presărăm cristale de baie cu sunătoare, sare de Himalaya sau să nu picurăm ulei de baie pentru destinderea simțurilor, cu uleiuri esenţiale de ylang-ylang, patchouli şi lavandă?

Iar cineva care să nu își dorească să simtă pe pielea umedă, atunci când hrănirea pătrunde în profunzime și senzația de finețe se păstrează pentru mult timp, un unt de corp cu parfum fructat sau altul, cu rozmarin, un ulei cu lămâie sau un lapte de corp cu vanilie și portocale roșii chiar e imposibil de imaginat.

Iată că a fost atât de simplu încât aproape că am terminat. Și a fost atât de eficient că simpla parcurgere a deliciilor senzoriale care nu necesită efort de timp sau mari, oneroase investiții și care pot aduce o atmosferă caldă și binefăcătoare la noi în baie și-a manifestat efectul asupra minții.

Pentru a-l accesa pe cel asupra pielii trebuie numai să ne asigurăm de faptul că aceste idei emoliente și înmiresmate vor coborî în realitatea micului dar excelentului nostru home spa.

Pentru a încheia, de ce spuneam că încă nu am terminat? Pentru că dermatologii ne îndeamnă să amintim și că relaxarea, detoxifierea și regenerarea derulate în apa din cadă să nu se realizeze la o temperatură cu mult mai mare de 38 grade Celsius. Un nivel mai ridicat va vulnerabiliza și deshidrata pielea, plus că va solicita nejustificat sistemul cardio-circulator.

 


Related Products