Pentru corp & casă: parfumuri naturale, povești învăluitoare
Ce facem, printre altele, în sezonul rece? Stăm mai mult prin casă și ne place să simțim arome de cald și bine. Indiferent de sezon însă adorăm să mirosim bine din cap până în picioare.

Nici chiar după ce am citit „Parfumul” lui Patrick Süskind (sau am văzut filmul :) nu putem renunța la căutarea parfumului perfect. Perfect pentru PH-ul, nările și umorile noastre. Iar înainte de a mirosi și etala câteva, nu strică să ne amintim cum testăm corect un parfum nou: pulverizăm puțin la încheietură pentru a testa atât posibile reacții alergice cât și modul în care evoluează pe piele.

Latinescul perfumare ne face să ne întoarcem cu gândul la origini și esențe, cu atât mai mult cu cât chiar și la acest capitol, putem miza pe surprinzătoare combinații naturale, organice.


MATCA este unul dintre universurile parfumurilor care își propun să se materializeze numai cu ingrediente derivate din natură.

Realizate în laboratorul din Sibiu, parfumurile MATCA au primit nume versatile demne de combinații felurite de rășini, uleiuri prețioase și alte ingrediente moderne. Woody Piperine, Pianista sau Smoked Sunday, Opera 9 sau Green Maremoto și toate celelalte arome MATCA se încadrează în paradigma parfumurilor botanice (în compoziția cărora nu sunt adăugate ingrediente sintetice sau conservanți artificiali și nici ingrediente de origine animală).

Tot MATCA ne lansează și invitația de a descoperi parfumul solid, combinând ceara de albine cu aromele complexe ale unor uleiuri speciale cum ar fi Palo Santo.

Florascent Parfumeurs oferă o combinație irezistibilă: tradiția seculară a manufacturării parfumului și esențe florale pure plus macerate din plante aromatice de producție proprie.

Grație unui proces alchimic, parfumurilor le este permisă o perioadă de maturare de mai multe luni. Vorbim despre o lume în care apele – eau de parfum și eau de toilette – propun arome din toată lumea și anotimpurile de la trandafir, ceai verde, ceai alb, mimoze, lavandă ori lămâi până la misterioase călătorii: Quarzazate, China White, Voyage à Capri.

Spuneam, la început, că adorăm să mirosim bine și e valabil și pentru casă care merită, la rândul ei, un răsfăț festiv.

Florascent Parfumeurs nu se dezmint nici la acest capitol și oferă o gamă generoasă de aromatizoare naturale. E pe mirosit și alese: vanilie, trandafir, busuioc, flori de portocal, trandafir marocan etc. Magia o vor face bețișoarele de bambus care însoțesc prețioasele sticle și care vor răspândi aromele.

Susanne Kaufmann propune, la rândul său, o serie de aromatizoare naturale de interior prevăzute cu bețișoare de lemn care spun povestea aromată a formulelor în ritmuri relaxante de ylang-ylang și patchouli sau de pin și molid. În sticle, plutesc, pentru a nuanța povestea, ierburi sălbatice culese din regiunea Bregenzerwald. Astfel fiecare aromatizator este unic, sticlele cuprinzând plante diferite din flora spontană a Alpilor austrieci.  

Related Products


Aromatizator natural de interior SIENA
UMAMI Eau de Toilette
QUARZAZATE Eau de parfum
THÉ BLANC Eau de Toilette
YUZU SMILE Cologne
OPERA 9 parfum natural
PIANISTA parfum natural

Related Categories


PARFUMURI

PARFUMURI

Obținute din cele mai pure esențe naturale din plante și flori.