Lucruri frumoase. Pentru casă și pentru noi.Ne place să ne înconjurăm de lucruri frumoase și e valabil și pentru casele noastre. Iar dacă mai sunt și utile, ne populăm spațiul cu energie bună și mici bucurii.

Dacă luăm la cutreierat încăperile, puteți alege și de la noi câte un lucru frumos, pentru ea și pentru voi.

Începem cu livingul, una dintre inimile casei, unde ne primim oaspeții și unde ne adunăm la povești în jurul mesei. Pentru aceasta și nu numai propunem lumânarea Bubble de la Nooa Candle, versiunea Mojito care îmbină note de rom, lime și zahăr. Lumânarea este creată din ceară de soia naturală și uleiuri esențiale și este un adevărat obiect decorativ.

Bucătăria, deschisă sau nu, își primește lucrul frumos în ipostaza buretelui de vase Légume de saison de la Simple Things. Combinând iuta și bumbacul, acest burete nu numai că vă va aminti zilnic și ludic să nu ocoliți salatele, ci are și o inimă smart: este umplut cu un material rezistent și hipoalergenic.

Iar detergentul de vase nu poate fi folosit mai elegant decât din dinspenser-ele brandului francez Les Flacons de l'Apothicaire. Nu doar că te ajută să reduci plasticul din propria casă, dar îți oferă o alternativă absolut designish la recipientele obșnuite.

În dressing ori dulapuri, lavanda este, se știe, unul dintre cei mai buni aliați în lupta cu moliile, iar dacă alegem să o utilizăm sub forma săculeţului parfumat cu lavandă de la Sabio combinăm esteticul cu ingredientele 100% naturale. La rândul său, săculețul este realizat manual din bumbac 100% natural, netratat, neînălbit şi nevopsit. Parfumul va rămâne discret în dulapuri o lungă perioadă de timp.

Biroul de acasă a devenit la fel de important precum cel de la job, prin urmare are nevoie de o serie de produse de papetărie care să ne inspire. Cum ar fi setul de carnețele Modernist Sgraffito de la Barceloning al căror design de copertă împrumută motive ale fațadelor clădirilor moderniste catalane de final de secol XIX.

În dormitor ne place să întreținem o atmosferă intimă, cu arome blânde, prin urmare mizăm pe un aromatizor natural de interior, cu note floral balsamice, cum ar fi Vanille Tiare de la Forascent Parfumeurs care combină fericit aromele vaniliei cu parfumul florilor exotice.

Cel mai simpatic (și nostalgic) suport magnetic pentru săpun de la Savont este propunerea noastră pentru o baie (și) mai frumoasă. Se poate instala în chiuvetă, în cadă ori pe peretele dușului și va deveni cel mai bun prieten al săpunurilor dar și un aliat în lupta tot mai importantă pentru consum responsabil (suportul îl ajută să nu se risipească și poate fi consumat complet).

În spații mici – dulapuri, sertare, dar și în baie sau dressing, se pot așeza frumos aromatizatoarele naturale de la Nooa Candle. Ele combină fericit ceara organică de soia, uleiuri esențiale și flori naturale uscate. De pildă cel cu tei și soc poate evoca întregul an notele floral fructate ale florilor de tei, la care se adaugă parfumul ușor, proaspăt și curat al florilor de soc.

Încheiem cu ceva pentru a aduce acasă toate lucrurile frumoase deja menționate: sacoșa de pânză din bumbac certificat organic, marca MioBio, cu mânere comode lungi și desen botanic.


Related Products


Aromatizator natural de interior JARDIN ANGLAIS
Săculeţ parfumat cu cedru și cuişoare
Săculeţ parfumat cu lavandă
Aromatizator natural de interior SICILIAN BERGAMOT
Aromatizator natural de interior VANILLE TIARE
Savonieră din lemn
Lufa suport pentru săpun
Carnet MODERNISTA

Carnet MODERNISTA

20 lei 22 lei

Suport magnetic pentru săpun – LET SOAP FLOAT
Set 3 carnețele MODERNIST SGRAFFITO
Bubble Candle lumânare naturală MOJITO
Aromatizator natural LAVANDĂ MUȘEȚEL VANILIE
Aromatizator natural TEI SALCÂM

Related Categories


LUCRURI FRUMOASE

LUCRURI FRUMOASE

Accesorii, obiecte sau decoraţiuni. Lucruri frumoase, utile şi simpatice :-)