Scurtă privire către universul produselor anti-agingDespre vârstă dictonul spune că este doar un număr, însă când vorbim despre îngrijire, niciodată nu este prea devreme să investim timp și produse de calitate pentru a ne ajuta corpul și pielea. Aceasta se înnoiește o dată la 28 de zile grație reînnoirii celulare însă este adevărat și că după 25 de ani acest proces devine mai lent și mai supus factorilor de stres.

E momentul în care ar fi indicat să cunoaștem și să recunoaștem câteva ajutoare de nădejde din gama anti-aging. Mai ales că, bazându-se pe ingrediente organice, aceste produse stimulează și sprijină procesele naturale ale organismului.


Ochi

Când vine vorba de anti-aging, serurile sunt un must-have absolut și da, sunt ultra indicate și pentru zona din jurul ochilor. Serurile pătrund cel mai adânc în straturile epidermei, ingredientele active penetrând astfel pielea mult mai în profunzime. Serul pentru ochi TIME MIRACLE ReGENE OPTIC LIFT de la MÁDARA, cu textura lui fină și totodată plină, oferă exact această îngrijire de profunzime care duce spre o mai bună fermitate și elasticitate.

Serul regenerant pentru conturul ochilor de la SENDO vine la rândul său cu ingrediente hidratante și protectoare, cum ar fi melissa, rădăcina de yacon și uleiul de curmale.

Ten

În cazul tenului, vom merge pe scenariul zi-noapte, deoarece mici miracole se pot întâmpla inclusiv în timp ce dormim. Amino-lipidele și biopolimerii de origine vegetală prezenți în BOOST-ul ser Amino-fill 3D Lifting de la MÁDARA au efect de lifting, îmblânzind urmele liniilor fine și ridurile.

Pentru îngrijirea din timpul nopții, RENEWING – crema regenerantă anti-aging de noapte de la SUSANNE KAUFMANN are puterea de a debloca capacitatea naturală de reînnoire a pielii grație unei combinații de elemente benefice printre care se numără uleiul de ovăz presat la rece și extractul antioxidant din fructe de gardenie.

Buze

Buzele merită o hidratare constantă și protecție, așa că intră în scenă RICH REPAIR balsam de buze cu cătină de la MOSSA, cu acizi grași Omega 3-6-7-9 și vitaminele A și E care nu numai că hrănesc, ci susțin și bariera protectoare a pielii.

Corp
Există zone ale corpului pe care semnele îmbătrânirii pielii sunt mult mai vizibile o dată cu trecerea timpului. Ne referim, în mod special, la gât și decolteu, zone la care s-a gândit și echipa ANNEMARIE BÖRLIND când a conceput NATUCOLLAGEN BOOST ser pentru gât și decolteu. Serul se aplică dimineața și seara și se bazează pe lupinul alb care acționează ca un booster, stimulând producția naturală de colagen a organuzmului. Efectul? De întărire a structurii pielii și de netezire a liniilor fine.

Mâini

Pentru mâini ferme, netede și care pot fi protejate mai bine împotriva primelor semne de îmbătrânire, crema de mâini regenerantă cu rodie de la WELEDA are toate șansele să devină o bună prietenă cu efect antioxidant și protector.

Extra

La capitolul răsfăț anti-aging demn de a fi descoperit și încercat mai adăugăm INFINITY DROPS Immuno Serum de la MÁDARA, un ser care combină biotehnologia cu forța benefică a elementelor naturii distilând o formulă menită să readucă catifelare și luminozitate pielii.

Mai există apoi masca miraculoasă de la Raftul cu Miresme. Cele patru tipuri de argilă și uleiurile ayurvedice vindecătoare vor avea efecte nebănuite asupra tenului. Încercați un tratament intensiv care presupune aplicarea măștii zilnic timp de șapte zile la rând, iar apoi săptămânal, pentru întreținerea efectului de întinerire.
Related Products