Iubim uleiurile faciale!Reparatoare, hrănitoare, cu efect de catifelare – există atât de multe motive pentru a iubi uleiurile faciale. Cu proprietățile lor unice și beneficiile incontestabile pentru toate tipurile de ten, uleiurile faciale sunt perfecte pentru cine își dorește revitalizare și luminozitate, pentru că uleiul oferă un glow specific foarte discret, natural și tare frumos.

Avem un ulei nou în colecția noastră și intră în categoria minunate FACE OIL Susanne Kaufmann.

Lejer, dar super potent, noul ulei facial se bazează desigur pe plante și e dovedit clinic că stimulează hidratarea, întărește bariera hidrolipidică a pielii și îmbunătățește fermitatea acesteia.

Are în formulă un super ingredient – astaxantina. Greu de pronunțat și reținut, dar de luat în seamă faptul că e recunoscută ca fiind unul dintre cei mai puternici și mai eficienți antioxidanți naturali. Și dacă vă întrebați ce e și de unde vine? Din apele dulci – e un extract din microalge (blood rain) de apă dulce cu o foarte bună capacitate antioxidativă, revitalizantă și cu efecte de netezire și catifelare a pielii.

Mai conține ulei de semințe de afine pentru a stimula bariera protectoare naturală pielii și ulei de sâmburi de caise pentru suplețe. Formula cu absorbție rapidă oferă pielii lipide și vitamine esențiale, completând și menținând hidratarea, pentru un confort de durată și un ten cu luminozitatea aceea naturală care ne place.

Ce sunt uleiurile faciale?

Realizate în general dintr-un un amestec de uleiuri naturale, uleiurile faciale sporesc beneficiile rutinei de îngrijire a tenului și lucrează împreună cu pielea pentru a oferi cele mai bune rezultate. Multe dintre uleiurile utilizate în uleiurile faciale sunt similare compozițional cu lipidele naturale produse de piele. Iar atunci când folosești uleiuri faciale, completezi acele lipide care apar în mod natural și ajuți practic la restabilirea echilibrului pielii.

Care sunt diferențele dintre uleiurile faciale și seruri?

Serurile sunt de obicei umectanți pe bază de apă, în timp ce uleiurile faciale sunt agenți ocluzivi pe bază de ulei. Uleiurile faciale nu au capacitatea de a atrage apa ambientală în piele, așa cum pot serurile, dar se pricep de minune să rețină umiditatea și să prevină evaporarea acesteia de pe suprafața pielii; un proces cunoscut sub numele de pierdere transepidermică de apă (TEWL).

Beneficiile uleiurilor faciale?

În timp ce fiecare tip de ulei are proprietățile sale unice, uleiul facial de la Susanne Kaufmann a fost gândit ca un produs multifuncțional. Oferă refacere și hrănire eficiente pentru toate tipurile de piele și țintește totodată mai multe preocupări pe care le-am putea avea legat de îngrijire.

Uleiurile faciale asigură hidratare de durată

Dacă ești în căutarea unui produs de îngrijire a pielii care oferă confort de durată, nu trebuie să cauți prea departe – alege un ulei facial. E absorbit rapid de piele și poate crește nivelul hidratării timp de ore întregi. Când e folosit după seruri, uleiul ajută la conservarea ingredientelor active și a umidității, oferind hidratare pielii pe tot parcursul zilei.

Uleiurile faciale hrănesc pielea cu elemente esențiale

Pe lângă faptul că oferă o hidratare de durată, uleiurile faciale pot, de asemenea, hrăni pielea cu o gamă largă de lipide esențiale, vitamine și antioxidanți. Acești compuși hrănitori ajută la promovarea funcției sănătoase de barieră a pielii, reduc iritația și protejează de factorii nocivi din mediul înconjurător.

Uleiurile faciale contribuie la stimularea strălucirii pielii

Unul dintre cele mai puternice beneficii ale uleiurilor faciale pentru toate tipurile de piele este capacitatea lor de a oferi tenului luminozitate naturală. Acel glow natural de care spuneam la început. Uleiurile faciale pe bază de plante sunt bogate în vitamine și antioxidanți care ajută la reducerea aspectului decolorat al pielii și la îmbunătățirea tonusului general al tenului, lăsându-l strălucitor și revigorat.

Uleiurile faciale ajută la reducerea semnelor de îmbătrânire

Pe măsură ce pielea îmbătrânește, devine mai uscată, mai subțire și mai puțin elastică, devenind mai predispusă la semnele vizibile ale îmbătrânirii. Prin furnizarea de lipide esențiale, hidratare de durată și substanțe hrănitoare, uleiurile faciale întăresc pielea și îi redau elasticitatea naturală, îi netezesc textura și reduc aspectul liniilor fine și ridurile.

Cum se folosește uleiul facial

Pentru cele mai bune rezultate, este important să aplici produsele de îngrijire a pielii în ordinea corectă. Mai precis – în ordinea greutății. Începi cu produsele mai lejere, ușoare, cum ar fi un ser (spre exemplu cel cu Vitamina C), și lași produse mai grele, cum ar fi uleiurile și cremele, spre sfârșitul rutinei. Uleiul de față Susanne Kaufmann a fost creat pentru a fi adaptabil, astfel încât să îl poți folosi pentru îmbogățirea rutinei zilnice în moduri variate.

„Acest ulei este atât de versatil și eficient încât se poate folosi pe pielea umedă, după curățare, oricum doriți – ca bază, pentru hidratare, revigorare, reparare, protecție sau pentru masaj.” Susanne Kaufmann

Pentru utilizare zilnică, aplică 3-4 picături din uleiul facial pe tenul umed, gât și decolteu după curățare sau după aplicarea unor seruri mai ușoare dimineața și seara.

Aplicare expres, cu reducerea numărului de pași dacă te grăbești – adaugă un strop de ulei facial în crema hidratantă și apoi mixează-le în palmă înainte de aplicare.

Poți integra uleiul facial și în îngrijirea corpului pentru un tratament intens hrănitor. Sunt suficiente câteva picături în crema sau loțiunea de corp.
Folosește uleiul pentru un masaj facial complet, atingând însă ușor pielea, fără a trage de ea.

De ce se aplică uleiul facial pe pielea umedă?

Pielea umedă este permeabilă și mai receptivă la ingredientele active din îngrijirea pielii. Când un produs precum uleiul facial e aplicat pe pielea umedă, mai multă hidratare poate fi asigurată grație apei aflate pe suprafața pielii. Un pic de umiditate suplimentară ajută, de asemenea, uleiurile bogate în lipide să se absoarbă mai profund, ceea ce previne supraîncărcarea pielii.

Ca alternativă la apă și pentru o protecție suplimentară împotriva pierderii hidratării, se poate folosi Multi-Protection Mist care umezește pielea înainte de a aplica uleiul facial.

Care este cel mai bun produs de combinat cu uleiul facial?

O dată sau de două ori pe săptămână, îți poți pregăti tenul cu peeling-ul enzimatic de la Susanne Kaufmann. Enzimele din fructe conținute de Enzyme Exfoliator ajută la îndepărtarea celulelor moarte ale pielii, în timp ce ectoina crește capacitatea pielii de a stoca umiditatea. Asta nu face decât să sporească eficiența uleiului.

Ce cale am ales noi?

Dimineața mixăm un strop de ulei în cremă, seara îl aplicăm ca atare pe pielea umedă. Iar la trezire efectul se simte, fără niciun dubiu. Iar în ceea ce privește Multi Protection Mist – îl folosim și pe parcursul zilei, la orice oră și ori de câte ori ne aducem aminte, pentru ca e un super protector pentru lumina albastră a ecranelor noastre digitale. :-)

Related Products


Cremă de zi nutritivă

Cremă de zi nutritivă

239 lei 299 lei

Cremă de noapte nutritivă

Cremă de noapte nutritivă

271 lei 339 lei

Cremă hidratantă de noapte
ENZYME EXFOLIATOR – peeling enzimatic
Fluid hidratant de zi

Fluid hidratant de zi

239 lei 299 lei

VITAMIN C Complex

VITAMIN C Complex

504 lei 630 lei

Ulei facial

Ulei facial

287 lei 359 lei