O singură picătură de serum este suficientă!

  • O singură picătură de serum este suficientă!

C și C. Calitate și concentrație. În felul acesta am putea esențializa caracteristicile și capacitățile extraordinare ale poțiunii cosmetice magice numite serum.

Cu un nivel al ingredientelor active de ordinul zecilor de procente din total, un serum natural, poate chiar organic, livrează de o manieră hiper-eficientă toată bogăția de efecte hidratante și nutritive a acestor ingrediente pure.

De ce hiper-eficientă? Pentru că masa moleculară redusă a acestui tip de soluție cosmetică îi permite să pătrundă în și să trateze straturile inferioare ale pielii.

Aceast atribut mai aduce și o serie întreagă de alte beneficii. Unul dintre aceste este utilizarea serum-ului ca tip preferat de produs cosmetic pentru tratarea dezechilibrelor de fond ale tenului. Acneea sau cuperoza, spre exemplu, pot fi mai eficient și mai rapid tratate de un produs cu o astfel de capacitate curativă profundă.

Apoi, fără a fi încărcat cu procente inutile de excipienți care dau masă și densitate oricărui alt tip de produs de îngrijire, serum-ul este ideal pentru tenul gras sau predispus către manifestări de tip acneic.

Complementar, deși poate părea paradoxal, serum-ul poate fi folosit drept catalizator pentru atingerea unui înalt efect emolient în cazul tenului uscat, deshidratat.

Cum? Ei bine, câteva picături de serum amestecate în crema hidratantă vor căpăta un rol de vehicul pentru apa și celelalte ingrediente relevante din aceasta, pe care, datorită masei sale moleculare mici, le va trage, practic, după el, în profunzimea tenului.

Atât de simplu și atât de puternic. Aproape genial!

Într-adevăr, serum-ul este aproape întodeauna cel mai scump produs al unei linii cosmetice, însă tocmai din motivul perfect justificat al nivelului înalt de ingrediente prețioase pe care le conține. În plus, pe de altă parte, acest inconvenient perceput în mod acut în momentul achiziției se conștientizează a fi irelevant pe parcursul folosirii. O dată, datorită vizibilității și rapidității rezultatelor pe care acesta le furnizează (dermatologii estimează că ar fi vorba despre 14 zile de utilizare cursivă). Și, extrem de important, datorită cantității infime necesitate pentru o utilizare – o simplă picătură de mărimea unui bob de mazăre este suficientă, iar sistemele de dozare ale recipientelor de serum se vor asigura întotdeauna de eficiența utilizării acestuia!

Așadar, alege un serum potrivit pentru tenul tău. Gradează frecvența folosirii sale, pentru ca pielea să se adapteze la proprietățile sale. Și aplică-l, prin mișcări delicate de tamponare (de până la 1 minut, până la absorbirea completă de către piele), înaintea cremei hidratante (1 minut între cele două aplicări este considerat a fi ideal) și după tonic. Rezultatele nu vor întârzia să apară!


Serum-urile faciale prezente în oferta MioBio sunt propuse de către brand-uri cu profiluri organice și de cercetare științifică excepționale.

Susanne Kaufmann aduce un Ser concentrat nutritiv pentru netezirea tenului și un Ser hialuronic hidratant.

Annemarie Börlind oferă HYALURON SHAKE – Ser bifazic hidratant cu acid hialuronic și ORANGE BLOSSOM – Ser energizant.

NN Cosmetics vine cu două seruri naturale, handmade în România: Ser ultra-hidratant cu acid hialuronic, urea și cătină sau Ser anti-age cu peptide, ginseng și ceai verde.

Interesant și ușor de aplicat este și Serul spray "Danse de la pluie" de la Pulpe de Vie, un serum antirid care calmează, hidratează și tonifică tenul. Forma sa de spray îl face perfect pentru a se transforma în produsul de îngrijire facială care ne însoțește peste tot, zi de zi.

Iar Madara sugerează SOS HYDRA REPAIR Ser intensiv, respectiv Time Miracle - Ser antirid CELLULAR REPAIR.

Plus, noutatea absolută Infinity Drops Immuno Serum. Acesta susține capacitățile de auto-apărare ale tenului, mai precis limitează deshidratarea, echilibrează microbiomul pielii și ajută în lupta împotriva stresului oxidativ.

PS Serum-urile sunt o soluție optimă și pentru îngrijirea pielii bărbaților ;-)


Related Products