SUSANNE KAUFMANN

ENZYME EXFOLIATOR – peeling enzimatic

50ml

270 lei

Susanne Kaufmann – noul lux.
Următoarea generație de produse de îngrijire a pielii de la Susanne Kaufmann. Produsele, care se bucură de ambalaje noi (realizate din materiale atent reciclate și complet reciclabile), fac parte din angajamentul permanent al brandului de a proteja planeta pentru generațiile viitoare. Simplu, minimalist și cochet. Acesta este noul lux. Pentru creșterea performanței, Susanne Kaufmann a intervenit minor în unele formule prin adăugarea unor ingrediente noi din regiunea alpină. Produsele oferă în continuare aceleași beneficii pe care le cunoașteți și iubiți.

Acest produs s-a numit în trecut Enzyme Peel.

Este un exfoliant enzimatic formulat cu acizi din fructe pentru a oferi luminozitate pielii. Atât de blând, încât se poate folosi și de către cea mai sensibilă piele. Creat cu cel mai potrivit mix de extracte naturale și botanice, cum ar fi extractul de schinduf și un amestec de acizi delicați din fructe de măr, papaya și kiwi, pentru a exfolia ușor, fără iritații.

Acest exfoliant premiat revitalizează pielea, dezvăluind un ten vizibil mai luminos. Ectoina și un ferment din alge și lupini albi oferă regenerare celulară și protecție împotriva influențelor nocive ale mediului, lăsând pielea netedă, suplă și într-un echilibru perfect.

Are o textură de gel concentrat și o aromă fresh fructată.

Oferă:

  • îndepărtarea delicată a celulelor moarte
  • diminuarea porilor
  • pregătește perfect pielea pentru aplicarea ulterioară a măștilor faciale

Pentru:

Ten normal, mixt, uscat, gras, sensibil, matur.

Mod de folosire:

Se aplică în strat subțire pe tenul curat, evitând zona din jurul ochilor. Se lasă să acționeze 15 minute, după care se îndepărtează cu o dischetă umedă.

Pentru cele mai bune rezultate se folosește o dată pe săptămână.

Este perfect în pregătirea tenului pentru etapele de îngrijire ulterioare – aplicarea de serumuri sau măști faciale. Absorbția acestora se va face mai bine și cu eficacitate crescută.

Acest produs conține hamamelis – nerecomandat în perioada de sarcină și alăptare.

Ingrediente principale:

Extractul de măr – cunoscut pentru proprietățile sale de hidratare, stimulare și tonifiere. Enzimele găsite în mere îndepărtează ușor celulele moarte ale pielii din stratul superior al pielii.

Ectoina stabilizează membranele celulare și lipidele, protejând astfel împotriva influențelor nocive ale mediului. Crește capacitatea pielii de a păstra hidratarea.

Schinduful conține niveluri ridicate de vitamina B2 care contribuie la o mai bună hidratare a pielii și vitamina C, un puternic antioxidant.

Extractul de fructe de kiwi este bogat în vitamina C și vitamina E. Are efect antioxidant, hidratant și calmant al pielii.

Enzima conținută în frunzele de papaya oferă o exfoliere blândă pentru a îndepărta celulele terne și moarte ale pielii. Bogat în vitamina C, acest extract puternic activează producția de colagen, promovând elasticitatea pielii.

Susanne Kaufmann – experienţa de spa pentru acasă.
Produse profesionale realizate dupa cele mai stricte principii și standarde organice.

Susanne Kaufmann  crede în puterea plantelor și în ingredientele active naturale. Fiecare ulei și moleculă  botanică sunt utilizate în cele mai pure și mai eficiente moduri, pentru a asigura pielii cele mai bune rezultate. Ingredientele active sunt utilizate în cel mai mare dozaj posibil pentru eficacitate maximă, fiind în același timp sigure pentru piele.

Ingredientele unice pe bază de plante sunt combinate cu cele mai recente descoperiri științifice și biotehnologii de pionierat pentru a  aduce pielii beneficii eficiente și durabile. Dezvoltarea produselor este o poveste în continuă evoluție, în ritm cu progresul făcut de cercetare și știință cu privire la siguranța ingredientelor pentru uz cosmetic, o listă revizuită în mod constant pentru siguranța respectării standardelor și criteriilor Susanne Kaufmann.

Pentru Susanne Kaufmann, sustenabilitatea a reprezentat una dintre bazele brandului încă de la crearea acestuia în 2003 și de atunci a rămas un angajament continuu. Susanne Kaufmann a studiat cele mai recente evoluții în materie de ambalare responsabilă a produselor, cu focus pe minimizarea amprentei de carbon. Ne prezintă acum cu încântare noile ambalaje care, din același motiv legat de sustenabilitate, se va face treptat. Iar noi vă invităm să redescoperiți produsele pe care le cunoașteți și îndrăgiți.

În cadrul procesului de rebranding, o parte din produse vor purta denumiri noi.


Ingrediente: aqua (water), alcohol denat., pentylene glycol, glycerin, polyglyceryl-4 caprate, carbomer, alcohol, saccharide isomerate, hamamelis virginiana (witch hazel) leaf water, pyrus malus (apple) fruit extract, carica papaya (papaya) leaf extract, actinidia deliciosa (kiwi) fruit extract, ectoin, trigonella foenum-graecum seed extract, maltodextrin, menthol, chlorella vulgaris/lupinus albus protein ferment, aloe barbadensis leaf powder, pectin, cucumis melo (melon) fruit extract, terpineol, sodium hydroxide, levulinic acid, sodium levulinate, bisabolol, dipotassium glycyrrhizate, citric acid, sodium citrate