MOSSA

GLOW COCKTAIL Ser iluminator anti-pigmentare

25ml

65 lei

Diminuează vizibilitatea petelor.

Face ca pielea să radieze, îmbunătățește caracteristicile tenului, acesta devenind neted, uniform, catifelat.

Extractul din alge este singurul ingredient cu efect de deschidere a tonului pielii certificat organic din formula serum-ului și este obținut dintr-o specie de algă brună din mările nordice. Ingredientele astfel obținute gestionează radiațiile UV și pigmentarea pe care o provoacă.

Serum-ul Glow Cocktail conține acid hialuronic cu masă moleculară scăzută, care stimulează sinteza de colagen în straturile de profunzime ale pielii. Acidul hialuronic cu masă moleculară mare hidratează și protejează pielea de factorii de mediu.

Utilizare:
Se aplică pe fața și gâtul curate, demachiate, dimineața și seara.

Pentru un efect potențat de anti-pigmentare se recomandă asocierea cu crema și masca Glow Cocktail.

Linia Glow Cocktail este menită să ofere pielii necesarul de hidratare și să prevină tenul pigmentat, tern și ne-uniform

Produsele Glow Cocktail:

   hidratează intensiv, deci previn îmbătrânirea cutanată;

   reduc pigmentarea și fenomenul de foto-îmbătrânire;

   corectează lipsa de uniformitate a tonului pielii;

   luminează tenul.

Potrivite pentru femeile din grupul de vârstă 25+, pentru toate tipurile de ten, inclusiv cel care și-a pierdut strălucirea sau este afectat de pigmentare.

Produsele Glow Cocktail conțin extract de gutuie din soiul nordic cu o aciditate ridicată. Gutuia nordică este bogată în vitamine și acizi și are un efect de calmare combinat cu unul puternic de hidratare.

Totodată, acizii organici din gutuie posedă capacități reale de deschidere a tonului pielii, ajutând la gestionarea pigmentării, dar și la menținerea unui nivel ridicat de luminozitate.

Fructul de mur pitic din ținuturile umede, mlăștinoase, nordice conțin polifenoli, vitamine și acid fenic, o adevărată sursă pură de antioxidanți. Aceștia eliberează pielea de acțiunea toxinelor și reduc impactul factorilor de mediu prevenind acțiunea radicalilor liberi și stresului oxidativ.

Acest tip de mur, specific unui climat dur, reușește să reziste la temperaturi de până la -40°C. Poate că din acest motiv ingredientele active extrase din murul pitic sunt atât de potente asupra pielii.

Ingrediente: Aqua/Water, Glycerin, Isoamyl Laurate, Simmondsia Chinensis, Seed Oil, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Stearate Citrate, Sodium PCA, Aroma/Fragrance, Sodium Levulinate, Cellulose, CI 77019, CI 77891, Sodium Anisate, Xanthan Gum, Lactic Acid, Pyrus Cydonia, Fruit Extract, Rubus Chamaemorus Fruit Extract, Ascorbyl Palmitate, Tocopherol, Ascophyllum Nodosum Extract, Sodium Phytate, Sodium Hyaluronate, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Benzyl Salicylate, Limonene, Citral, Citronellol, Linalool, Geraniol.

Ingrediente principale: acid hialuronic, alge, gutuie, mur pitic