SUSANNE KAUFMANN

ENZYME PEEL - peeling enzimatic cu acizi de fructe

50ml

225 lei

Acest peeling delicat e recomandat pentru orice tip de ten, dar în special persoanelor cu tenul fin şi sensibil.

Acizi blânzi de fructe, extracte de kiwi, măr şi papaya, acţionează delicat asupra pielii, îndepărtând celulele moarte fără a agresa epiderma prin particule abrazive.

Extractele vegetale calmează şi hrănesc tenul încă din timpul aplicării. Poate fi utilizat o dată pe săptămână şi reprezintă pregătirea ideală a tenului pentru aplicarea ulterioară de creme regenerante sau măşti.

Aplicaţi peelingul în strat subţire pe piele şi îndepărtaţi după 10 minute cu ajutorul unei dischete umede, fără a freca.

Susanne Kaufmann – experienţa de spa pentru acasă. Produse profesionale realizate dupa cele mai stricte principii și standarde organice.

Susanne Kaufmann  crede în puterea plantelor și în ingredientele active naturale. Fiecare ulei și moleculă  botanică sunt utilizate în cele mai pure și mai eficiente moduri, pentru a asigura pielii cele mai bune rezultate. Ingredientele active sunt utilizate în cel mai mare dozaj posibil pentru eficacitate maximă, fiind în același timp sigure pentru piele.

Ingredientele unice pe bază de plante sunt combinate cu cele mai recente descoperiri științifice și biotehnologii de pionierat pentru a  aduce pielii beneficii eficiente și durabile. Dezvoltarea produselor este o poveste în continuă evoluție, în ritm cu progresul făcut de cercetare și știință cu privire la siguranța ingredientelor pentru uz cosmetic, o listă revizuită în mod constant pentru siguranța respectării standardelor și criteriilor Susanne Kaufmann.


Ingrediente: acqua (water), alcohol plant, polyglyceryl-4 caprate, pyrus malus (apple) fruit extract, glycerin, sodium hydroxide, carbomer, actinidia chinensis (kiwi) fruit extract, cucumis melo fruit extract, carica papaya extract, saccharide isomerate, pentylene glycol, chlorella vulgaris/lupinus albus, protein ferment, linalool, trigonella foenumgraecum (fenugreek) seed extract, ectoin, aloe, barbadensis (aloe vera) extract/powder, pectin, menthol, bisabolol, parfum (fragrance), benzyl salicylate, maltodextrin

Ingrediente principale: hamamelis, aloe vera, kiwi, mar, papaya